Pension zu Hause:
Díe Pension für Sommerurlaub & Wintersport
 

Für DE For EN


Covid-19-Maatregelen bij Pension zu Hause                                                               Stand: 09.09.2021

Het Corona-virus treft ons allemaal en dat vraagt om de nodige aanpassingen aan ons gedrag, en daar houdt het niet bij op.
Omdat wij het belangrijk vinden dat onze gasten een zo ontspannen en prettig mogelijke vakantie kunnen vieren, hebben wij ook bij Pension zu  Hause de nodige maatregelen getroffen om dit mogelijk te maken. Hieronder zetten we ze even op een rijtje. Heb je vragen over de maatregelen of over de situatie in Oostenrijk, neem dan gerust even contact met ons op, we hopen dat u gerust kunnen stellen en de meest actuele informatie kunnen verstrekken.

Door de overheid voorgeschreven maatregelen:
Hotellerie en verhuur:

3-G-Regel bij het betreden en inchecken: Toegang is enkel toegestaan voor mensen die zijn:

  • Getest (u heeft een bewijs nodig dat u een PCR-Test gedaan heeft (geldigheid 72 uur na afname test), een Antigentest door een bevoegde persoon (geldigheid 24 uur na afname test), of een zelftest gedaan heeft die in het officiele Dataverwerkingssysteem is ingevoerd (geldigheid 24 uur na afname test). Voor alle personen van 12 jaar of ouder, die niet in de categorie Genezen of Gevaccineerd zitten, bestaat de testverplichting.

  • Genezen (u heeft een bewijs nodig dat u de afgelopen 6 maanden Covid-19 gehad heeft)

  • Gevaccineerd (u heeft een bewijs nodig dat u twee vaccinaties gehad hebt of minimaal 22 dagen eerder het Jansen-vaccin gehad hebt).

  • Wilt u gebruik kunnen maken van de gastronomie in het pension (Ontbijt of Avondeten), dan is een actueel 3-G-bewijs verplicht. Tests moeten zo nodig tijdens uw verblijf vernieuwd worden.

Deze en andere belangrijke informatie van het Bundesministerie kunt u vinden op deze website.
De maatregelen bij Pension zu Hause:

- Vanaf 1 juli vervalt de mondkapjesverplichting in pensions.

- In de eetzaal zijn de rondzits afgeschermd door middel van plexiglas scheidingswanden, u krijgt met uw gezelschap een vaste tafel aangewezen.

- Door mensen die niet uit hetzelfde huishouden komen moet een minimale afstand van 1 meter aangehouden worden tot andere mensen

- We vragen u regelmatig uw handen grondig te wassen. In uw badkamer vindt u een zeeppompje. Tevens staan er naast de ingang in het raamkozijn binnen en in de bar een pompje met handendesinfect.

- Bij een kamerwissel reinigen wij extra grondig en ook reinigen wij dagelijks veelgebruikte punten zoals deurklinken en trapleuningen.

- Het ontbijt serveren wij op tafel, wij lopen regelmatig rond om u te brengen wat u wenst. Indien nodig zullen tijdblokken voor het ontbijt afgesproken worden.

- Wij zullen de algemene ruimtes regelmatig ventileren.

- Het schudden van handen of het uitdelen van knuffels wordt afgeraden.

- Hoesten en niesen graag in uw elleboog.

- Krijgt u klachten ten tijden van uw verblijf, blijf dan op uw kamer en neem contact met ons op: 0043(0)664-4557485

De belangrijkste maatregelen in Oostenrijk:

- Houdt minimaal 1 meter afstand tot mensen met wie u niet samenwoont.

- FFP2-Maskers zijn verplicht daar waar zorg uitgeoefend wordt (zoals in Ziekenhuizen, bij een arts maar ook in bejaardentehuizen en in het openbaar vervoer. FFP2-maskers zijn tevens verplicht in alle winkels voor mensen die niet gevaccineerd of genezen zijn, voor mensen die wel gevaccineerd of genezen zijn is een normaal mondkapje voldoende, echter wordt ook aan hen dringend aanbevolen een FFP2-masker te dragen. Daar waar de 3-G-regel geldt, zijn geen maskers meer nodig (zoals in de gastronomie, bij verhuurders en bij binnenactiviteiten waar een 3-G-bewijs nodig is.

- Reinig regelmatig uw handen.

- In restaurants mag u binnen met maximaal 8 volwassenen + kinderen aan 1 tafel zitten, op het terras mag u met maximaal 16 volwassenen + kinderen plaatsnemen.

Heb je klachten kort voordat je op reis wil gaan, die symptomen van Covid-19 kunnen zijn, laat je dan zo snel mogelijk testen en neem contact met ons op. Heb je ten tijde van je verblijf bij Pension zu Hause klachten die kunnen wijzen op een Covid-19-infectie. Blijf dan op je kamer en neem contact met ons op, we zullen dan de juiste stappen volgen om je te laten testen en in quarantaine te plaatsen.

Voor de meest actuele informatie over Reisbeperkingen en de Coronacijfers kun je terecht op deze pagina´s:

- Nederlanders Wereldwijd - Oostenrijk
- Reiswaarschuwingen van de Oostenrijkse overheid
- Actuele aantal Covid-19-besmettingen in Oostenrijk
- Actuele aantal Covid-19-besmettingen weergegeven door het Ministerie van volksgezondheid in Oostenrijk
- Actuele maatregelen voor accommodaties in Oostenrijk
- Actuele maatregelen van het Bundesministerie


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram