Pension zu Hause:
Díe Pension für Sommerurlaub & Wintersport
 

Für DE For EN

Tot in ieder geval 01.04.2021 mogen wij geen toeristische gasten ontvangen. Gasten met onuitstelbare zakenreizen mogen wij nog wel ontvangen.              ||           Stand: 01.02.2021

_____________________________________________________________________
Covid-19-Maatregelen bij Pension zu Hause                                                               
Stand: 30.10.2020
Het Corona-virus treft ons allemaal en dat vraagt om de nodige aanpassingen aan ons gedrag, en daar houdt het niet bij op.

Omdat wij het belangrijk vinden dat onze gasten een zo ontspannen en prettig mogelijke vakantie kunnen vieren, hebben wij ook bij Pension zu  Hause de nodige maatregelen getroffen om dit mogelijk te maken. Hieronder zetten we ze even op een rijtje. Heb je vragen over de maatregelen of over de situatie in Oostenrijk, neem dan gerust even contact met ons op, we hopen dat u gerust kunnen stellen en de meest actuele informatie kunnen verstrekken.

De maatregelen bij Pension zu Hause:

- In de eetzaal zijn de rondzits afgeschermd door middel van plexiglas scheidingswanden, u krijgt met uw gezelschap een vaste tafel aangewezen.

- Door mensen die niet uit hetzelfde huishouden komen moet een minimale afstand van 1 meter aangehouden worden tot andere mensen.

- In de algemene bereiken van het pension moeten mondkapjes gedragen worden door personen van 6 jaar of ouder. Zodra u op uw kamer bent of ergens bent gaan zitten mag het mondkapje weer af. Mondkapjes moeten goed aansluiten, het gebruik van Faceshields of kinkapjes is niet toegestaan.

- We vragen u regelmatig uw handen grondig te wassen. In uw badkamer vindt u een zeeppompje. Tevens staan er naast de ingang in het raamkozijn binnen en in de bar een pompje met handendesinfect.

- Bij een kamerwissel reinigen wij extra grondig en ook reinigen wij dagelijks veelgebruikte punten zoals deurklinken en trapleuningen.

- Het ontbijt serveren wij op tafel, wij lopen regelmatig rond om u te brengen wat u wenst. Indien nodig zullen tijdblokken voor het ontbijt afgesproken worden.

- Wij zullen de algemene ruimtes regelmatig ventileren.

- Het schudden van handen of het uitdelen van knuffels wordt afgeraden.

- Hoesten en niesen graag in uw elleboog.

- Krijgt u klachten ten tijden van uw verblijf, blijf dan op uw kamer en neem contact met ons op.

De belangrijkste maatregelen in Oostenrijk:

- Houdt minimaal 1 meter afstand tot mensen met wie u niet samenwoont.

- In alle openbare binnenruimtes zoals de supermarkt, bakker e.d., maar ook bij de apotheek, arts en in het openbaar vervoer zijn mondkapjes verplicht.

- Reinig regelmatig uw handen.

- In restaurants mag u binnen met maximaal 6 volwassenen (+ 6 kinderen) aan 1 tafel zitten, op het terras mag u met maximaal 12 volwassenen (+ maximaal 6 kinderen) plaatsnemen. Bij verplaatsingen op het terras en in het restaurant (bijv. bij binnenkomst, of een bezoek aan het toilet), dient u een mondkapje op te zetten.

- Gondels en skibussen vallen in Oostenrijk onder het openbaar vervoer, zowel in de gondel, de skibus, als in de wachtrij bij de gondels zijn mondkapjes verplicht, houdt tevens voldoende afstand in de wachtrij.

Heb je klachten kort voordat je op reis wil gaan, die symptomen van Covid-19 kunnen zijn, laat je dan zo snel mogelijk testen en neem contact met ons op. Heb je ten tijde van je verblijf bij Pension zu Hause klachten die kunnen wijzen op een Covid-19-infectie. Blijf dan op je kamer en neem contact met ons op, we zullen dan de juiste stappen volgen om je te laten testen en in quarantaine te plaatsen.

Voor de meest actuele informatie over Reisbeperkingen en de Coronacijfers kun je terecht op deze pagina´s:

- Nederlanders Wereldwijd - Oostenrijk
- Reiswaarschuwingen van de Oostenrijkse overheid
- Actuele aantal Covid-19-besmettingen in Oostenrijk
- Actuele aantal Covid-19-besmettingen weergegeven door het Ministerie van volksgezondheid in Oostenrijk
- Actuele maatregelen voor accommodaties in Oostenrijk


 
 
 
 
google182b1c2dd4e1c68b
E-mailen
Bellen
Instagram