Pension zu Hause:
Díe Pension für Sommerurlaub & Wintersport


DE | EN

ONS PENSION

In ons pension doen we er alles aan om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Zowel in de zomer als in de winter staan wij voor u klaar om u te ontvangen in Pension zu Hause. Wij streven ernaar om een huiselijke sfeer te creëren en zullen deze sfeer
de komende jaren meer en meer ontwikkelen.

Pension zu Hause heeft 8 gastenkamers ter beschikking. Onze kamers zijn allen uitgerust met een tv en een compacte maar eigen badkamer met douche en wc. In ons huis kunt u overal gratis gebruikmaken van Wi-Fi.

Omdat onze kamers vooral zijn uitgerust om lekker in te slapen, nodigen we u graag uit om 's middags en 's avonds in de gemeenschappelijke eetzaal en gastenwoonkamer te verblijven. Hier is voldoende plaats om lekker een boek te lezen, een spelletje te spelen (spelletjeskast aanwezig) en om ervaringen, tips en andere mooie verhalen te delen.

Geen behoefte om voor of na het eten nog de deur uit te gaan om elders een drankje te gaan drinken? Geen probleem, dan kunt u terecht in ons eigen kleine (zelfbedienings) huisbarretje.

Wie zijn wij?

Aangenaam, wij zijn Jeroen Zwetsloot en Annemijn ter Wee. In april 2018 hebben wij het gezellige Woerden verruild voor het prachtige Uttendorf om onze dromen waar te gaan maken. Sinds jaren hebben wij onafhankelijk van elkaar de droom gehad om een gastenverblijf in het buitenland te hebben. Toen wij elkaar in 2013 hebben leren kennen was dan ook al gauw duidelijk dat wij dit avontuur samen aan zouden gaan en nu is het zover!

Annemijn schrijft trouwens regelmatig over onze ervaringen rondom het hebben van een pension voor de online nieuwspagina Indebuurt Woerden.
Vind je het leuk om haar updates terug te lezen, dat kan hier!

Zomer- en winterberging

In de kelder van Pension zu Hause is een geschikte ruimte om uw ski-/snowboarduitrusting te stallen en uw ski-/snowboardschoenen te drogen.
's Zomers stellen wij graag ons schuurtje ter beschikking om uw fietsen droog en veilig te stallen. Bezoekt u ons Pension met de motor, wij zetten graag onze auto buiten de garage zodat u uw motor droog en veilig kunt parkeren. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram