Pension zu Hause:
Díe Pension für Sommerurlaub & Wintersport

Winter in Uttendorf

Für DE -- For EN


De winter is bij uitstek het seizoen om lekker te skiën, snowboarden en langlaufen. Rondom het dorp liggen diverse skigebieden op u te wachten om prachtige afdalingen te maken. Vanuit het Uttendorf zijn deze gebieden zeer goed bereikbaar met de gratis skitrein (op vertoon van geldige skipas, het station ligt op zo'n 10 minuten lopen vanaf het Pension. Vlakbij het pension zelf zijn tevens diverse skibus-haltes naar de verschillende skigebieden te vinden. Wilt u liever met eigen vervoer, de skigebieden hebben over het algemeen genoeg parkeerplekken om uw auto te parkeren.

Tip: skiën in meerdere skigebieden? Overweeg eens de Super Ski Card.

  • Hollersbach (Kitzbuhel): in ongeveer 20 minuten brengt de trein (gratis met geldige skipas) u naar de Panoramabahn waarmee u al gauw in het skigebied Kitzbuhel staat en mooie tochten kunt maken.

Lekker wintersporten in een van de vele skigebieden in de buurt van Pension zu Hause

  • Zell am See - Kaprun: in ongeveer 25 minuten brengt de trein u naar het treinstation in Fürth/Kaprun en ook door naar Zell am See (gratis met geldige skipas). Leuke hutten en mooie pistes liggen hier op u te wachten. Wist u dat een verbinding met het skigebied van Saalbach Hinterglem in de maak is?
  • Weißsee Gletschwelt: in ongeveer 30 minuten brengt de gratis skibus (Halte op slechts tientallen meters vanaf Pension) u naar deze parel.
    Een nog onontdekt en heerlijk rustig gebiedje waar u tussen de gletschers skiet.
  • Wildkogel Arena: in ongeveer 30 minuten brengt de trein of skibus u naar het skigebied van de Wildkogel Arena. (beide gratis met geldige skipas)

Geen skiër/snowboarder? Ook dan hoeft u zich niet te vervelen. In en rond het Uttendorf heeft u o.a. ook de mogelijkheid om te gaan langlaufen, sneeuwschoenwandelen, ijswandklimmen of "gewone" wandeltochten te ondernemen. Voor al onze huisgasten hebben wij een gastenkaart, met deze kaart kunt u kostenloos of tegen gereduceerd tarief deelname aan vele activiteiten en snuffelcursussen. Voor kinderen is er overigens elke vrijdagavond een paardensleetocht door het dorp (voor kinderen tot 14 jaar oud gratis met de gastenkaart).

Een sneeuwschoenwandeling maken met een Nationalpark ranger
- gratis met gastenkaart

 
 
 
 
google182b1c2dd4e1c68b
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram