Pension zu Hause:
Díe Pension für Sommerurlaub & Wintersport

Zomer in Uttendorf


DE | EN


De zomer in Uttendorf is de periode van de veelzijdigheid. Er zijn vele activiteiten te doen in de zomer en hoewel Oostenrijk bekend staat om zijn talloze wandelmogelijkheden, is er nog veel meer dan dat te beleven in en om Uttendorf. In de zomer is Uttendorf in ieder geval een heel mooi startpunt voor veel wonderschone wandeltochten, en ook in de wijdere omgeving starten veel mooie wandelroutes, variërend in niveau en tijdsduur.

Komt u in de zomer met een fiets/mountainbike, dan kunt u ook diverse kanten op. De Tauernradweg loopt van Krimml tot in Salzburg, en door Uttendorf, een mooie route om te ontdekken. Ook zijn er veel MTB-tracks in de buurt te vinden. Als u een fiets bij zich heeft stellen wij graag ons fietsenschuurtje ter beschikking om deze te stallen.

Wandelbordjes vind je overal, beslis welke route je gaat volgen en lekker gaan!

Het vele water in Oostenrijk bied natuurlijk ook veel mogelijkheden. Hou je van wat actie, dan kun je deelnemen aan een canyoning of raftingervaring. Of hou je liever van wat rustigers, laat je dan betoveren door de prachtige natuur in een kloof in de buurt. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Sigmund Thun Klamm in Kaprun of de Seisenbergklamm in Weißbach bei Lofer, indrukwekkend én heerlijk verfrissend op een warme dag. Blijft u liever in de buurt, dan kunt u lekker gaan zwemmen in de Uttendorfer Badesee, daar is veel plezier te beleven voor jong en oud.

Sigmund Thun Klamm in Kaprun

Een verdere greep uit de zomerse activiteiten:

  • Musea bezoeken
  • Keltendorp in Uttendorf bezoeken
  • Wild spotten
  • Dorpjes bezoeken
  • Streekmarkten bezoeken
  • Uitstapjes naar bijvoorbeeld Zell am See, Kitzbühel, Salzburg of de watervallen van Krimml
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram